Facilitățile avute la dispoziție

Pensiunea Maria Predeal vă oferă posibilitatea de a vă petrece vacanța exact așa cum vă doriți, serviciile oferite fiind la cele mai înalte standarde, fiind acceptată și plata cu vouchere de vacanță

SPA - sănătate prin apă

Pensiunea Maria Predeal vă pune la dispoziție o piscină, două tipuri de saună și diferite tipuri de masaj, toate pentru ca dumneavoastră să aveți parte de un concediu de neuitat.

Piscină

Piscină

Dispunem de piscină interioară, cu o lungime de 10 m și lățimea de 4 m, adâncime variabilă de la 1 m la 2 m – ideală atât pentru pentru copii cât și pentru adulți, temperatura apei de 26-28 grade, fiind dotată cu sisteme de recirculare și filtrare permanentă. Lângă piscină te poți bucura de șezlonguri și poți profita de beneficiile saunei.

Sauna

Saună

Vă punem la dispoziție două tipuri de saună, astfel: saună uscată, cunoscută și sub numele de saună finlandeză, cu o temperatură de pană la 120 de grade, și saună cu infraroșu, cunoscută pentru facilitarea pătrunderii razelor cu infraroșu mai adânc în piele și accelerarea procesului de ardere al caloriilor, ambele facilitând sistemul imunitar.

masaj

Masaj

La solicitarea dumneavoastră, Pensiunea Maria Predeal vă poate pune la dispoziție specialiști în: reflexosterapie, masaj somatic, anticelulitic, masaj medical și masaj de relaxare. Ședintele de masaj trebuie să fie programate din timp, pentru a putea deservi toți clienții. Astfel, vă rugăm să solicitați serviciul la momentul rezervării.

Entertainment

Dorim să oferim un sejur plăcut atât celor mari cât și celor mici, astfel că nu puteau să lipsească locurile de joacă, foișoarele sau facilitățile pentru petrecerea timpului liber în incinta pensiunii noastre.

Loc de joacă

Loc de joacă

Avem o locație excelentă atât pentru copii mici cât și pentru școlari, aceștia putându-se juca în curtea de 1.000 mp situată lângă pădure. Copiii dvs. vor respira aer curat pe durata sejurului, se vor juca prin iarbă, printre flori și brazi. Locul de joacă are un castel dotat cu doua tobogane, turn, leagăne, balansoare și o trambulină.

Grătar

Foișor cu grătar

Pensiunea deține trei foișoare care vă permit să petreceți după-amiezi liniștite și relaxante în aerul curat de munte. Alături de familie și prieteni puteți să luați masa sau să petreceți clipe de răgaz binemeritate. Fiecare foișor este dotat cu grătar din piatră unde puteți găti la ceaun, la disc sau pregăti diferite preparate la grătar.

WhatsApp Image 2022-05-07 at 12.01.48 (3)

Jocuri / divertisment

Pentru clienții pensiunii există posibilitatea utilizării gratuite a mesei de air hockey, a mesei de ping-pong, a camerei de jucării destinate copiilor (o cameră amenajată special pentru ei), a echipamentelor de schi și săniuș, a unui teren de sport cu gazon natural și a unei biblioteci dotată cu peste 300 de titluri din domenii variate.

Facilități și servicii

Pensiunea deține cele mai moderne facilități, de la locuri de parcare în incintă la wi-fi de mare viteză, iar, la cerere,putem organiza petreceri / evenimente pentru clienții noștri.

Traditional

Pensiune completă

La cerere, oferim servicii de masă în regim de mic dejun, demipensiune și pensiune completă, în incinta locației noastre sau în restaurantele partenere din apropiere. Asigurăm organizarea de petreceri cu grătar, cu mâncare tradițională gătită la pirostrie, proțap sau la tuci, însoțită de băuturi tradiționale servite în veselă tradițională din lut și lemn.

WhatsApp Image 2022-05-07 at 12.01.44

Facilități

Pensiunea Maria Predeal pune la dispoziția turiștilor o parcare interioară încăpătoare, în care autovehiculele dumneavoastră vor putea staționa în siguranță. Totodată, cele două vile sunt dotate cu articole de igienă personală, tacâmuri și veselă, internet de mare viteză, iar Pensiunea Maria Rustic deține un șemineu funcțional pe lemn.

WhatsApp Image 2022-05-25 at 16.26.29 (3)

Servicii

Personalul Pensiunii vă stă la dispoziție pentru orice solicitare. Oferim clienților noștri servicii de recepție și de rezervare online sau telefonică, de asistență pe toată perioada sejurului, de orientare pentru vizitarea stațiunii turistice, de curățenie și igienizare a spațiilor de cazare și a spațiilor comune, precum și servicii de servire a mesei, la cerere.

Dacă doriți ceva ce nu este menționat, nu ezitați să ne contactați