Vila Brandusa » Pensiunea Maria Predeal - Cazare munte

Vila Brandusa este cea de-a doua locatie ce se ridica la standardele primeia. Dispune de o sufragerie de 80 mp cu posibilitatea de a servi un ceai sau o cafea de la bar. Pe langa terasa cu foisor, loc de parcare si locuri de joaca pentru copii, in cadrul Vilei Brandusa veti gasi o piscina interioara si sauna ( irlandeza, cu infrarosu), cu siguranta locul ideal pentru relaxare si deconetare. La cererea oaspetilor masa va fi servita la comanda.

In Predeal sunt nenumarate atractii, de la baruri si restaurante la partiile de schi si locuri istorice incarcate de mister. Cu siguranta cea mai buna alegere pentru petrecerea vacantei.

SERVICII:

VILA BRANDUSA are sufragerie de 80 mp, bar, chicineta, terasa cu gratar si foisor, locuri de parcare, loc de joaca pentru copii, posibilitati de servire a mesei la comanda. Fiecare camera dispune de baie proprie, LCD si 2 paturi twin (unite sau separate). In 4 camere putem pune la dispozitie pat suplimentar pentru copil. Vila are PISCINA interioara, SAUNA (finlandeza si cu infrarosu) si conditii deosebite de petrecere a sejurului. De asemenea putem organiza CONFERINTE cu o capacitate de 30-35 persoane.

Pensiunea detine doua foisoare cu gratar din piatra unde musafirii pot gatii la ceaun, la disc sau frige la gratar, pot organiza petreceri private sau evenimente.

Parcarea este privata si este amenajata in incinta pensiunii.

Pentru copii exista loc de joaca interior, jucarii, masa de hockey si de tenis, dar si in exterior balansoare si tobogan.

Piscina este acoperita, functionala tot timpul anului si are adancime variabila de la 1 m la 2 m, lungime 10 m latime 4 m. Sauna poate fi folosita traditional (sauna finlandeza) sau pentru intretinere (sauna infrarosu).

La solicitarea dumneavoastra putem asigura masa in pensiune (mic dejun, demipensiune sau pensiune completa).

Ambele vile sunt in aceeasi locatie in Predeal Sos. Nationala nr. 87 (dn 1), jud. Brasov, pot fi inchiriate integral pentru petreceri, evenimente, team building-uri, sau doar camere pentru sejururi minunate intr-o atmosfera de munte cu aer curat, voie buna si odihna.
De la locatie pana la intrarea la partia de schi Clabucet sosire sunt 2,5 km iar pana la Gara Predeal sunt 3,5 km.

1
2
3
4
7
6
5
8
brandusa