Pensiunea Maria » Pensiunea Maria Predeal - Cazare munte

Aflat intre crestele muntilor Bucegi, Predealul este orasul aflat la cea mai mare altitudine din Romania, 1000 de metri. In inima acestui oras de munte, inconjurata de un peisaj de poveste se afla Pensiunea Maria. In sanul acestui loc veti avea parte de experinte de neuitat, avand la dispozitie toate cele necesare pentru a va bucura de o vacanta minunata. Accesul se face destul de usor deoarece vila se afla la o distanta de 1 kilometri de partia Clabucet si 2 kilometri de Gara Predeal.

Pensiunea Maria detine doua vile, ambele oferind o gama larga de posibilitati si facilitati. Pensiunea Maria Rustic are camere la dispozitia turistilor pe tot parcursul anului, cu mobilier nou, pat matrimonial, iar la cererea dumneavoastra exista posibilitatea achizitionarii unui pat suplimentar pentru copil. In zilele geroase de iarna va puteti relaxa in living, la gura semineului, servind o ceasca de ceai fierbinte. Va asteapta de asemenea o bucatarie americana complet utilata unde puteti pregati specialitati traditionale. In cazul in care alegeti sa mergeti in concediul intr-o perioada in care vremea este mai blanda, foisorul din curte va fi locul ideal de a petrece timpul si a servi un gratar. Copii vor fi in siguranta in locul special amenajat pentru ei.

Pensiunea MARIA rustic are sufragerie de 70 mp, cu semineu functional pe lemn si bar, bucatarie americana complet utilata (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, expresor cafea, vesela traditionala sau clasica), terasa cu gratar si foisor, locuri de parcare, posibilitati de servire a mesei la comanda. Vila este dotata cu vesela necesara pentru o petrecere de 12-15 persoane (farfurii, tacamuri, pahare absolut tot ce trebuie). Fiecare camera dispune de baie proprie, LCD si pat matrimonial. In 3 camere putem pune la dispozitie pat suplimentar pentru copil.

1
2
4
5
6
7
8
9
10