Camere » Pensiunea Maria Predeal - Cazare munte

Pensiunea MARIA Predeal va poate oferii cazare in cele doua corpuri de cladire pe care le detine. Camerele noastre sunt concepute de asa maniera incat sa va ofere odihna binemeritata, geamurile fiind dotate cu obloane care sa mentina o admosfera intima si relaxanta pe parcursul sederii dumneavoastra.

Pensiunea MARIA rustic, clasificat 3 margarete, are un living generos, bucatarie complet utilata la dispozitia dumneavoastra, bar si semineu, precum si 6 camere cu pat matrimonial – 2 camere la parter si 4 camere la mansarda – dispuse dupa cum urmeaza:

Camera 1 este situata la parterul vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, pat matrimonial, tv – LCD, este micuta si intima, cu vedere spre curtea interioara a locatiei.

Camera 2 este situata la parterul vilei, are baie proprie, dotata cu cada, pat matrimonial, tv – LCD, este micuta si intima, cu vedere spre foisorul din incinta locatiei.

Camera 3 este situata la mansarda vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, pat matrimonial, tv – LCD, este micuta si intima, cu vedere spre munte.

Camera 4 este situata la mansarda vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, pat matrimonial, tv – LCD, este micuta si intima, cu vedere spre drumul national. In aceasta camera, la cererea dumneavoastra, putem instala pat suplimentar pentru copil.

Camera 5 este situata la mansarda vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, pat matrimonial, tv – LCD, este intima, are balcon cu vedere spre curtea interioara a locatiei. In aceasta camera, la cererea dumneavoastra, putem instala pat suplimentar pentru copil.

Camera 6 este situata la mansarda vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, pat matrimonial, tv – LCD, este intima, are balcon cu vedere spre curtea interioara a locatiei. In aceasta camera, la cererea dumneavoastra, putem instala pat suplimentar pentru copil.

Vila BRANDUSA, clasificat 3 stele, are un living generos, chicineta la dispozitia dumneavoastra si bar, precum si 10 camere cu paturi twin – 2 camere la parter, 4 camere la nivelul unu si 4 camere la mansarda – dispuse dupa cum urmeaza:

Camera 1 este situata la parterul vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este micuta si intima, cu vedere spre curtea interioara a locatiei.

Camera 2 este situata la parterul vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este micuta si intima, cu vedere spre curtea interioara a locatiei.

Camera 3 este situata la nivelul unu al vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este intima, are balcon cu vedere spre curtea interioara a locatiei.

Camera 4 este situata la nivelul unu al vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este generoasa, are terasa proprie cu vedere spre curtea interioara a locatiei. In aceasta camera, exista canapea extensibila pentru copil.

Camera 5 este situata la nivelul unu al vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este generoasa, are terasa proprie cu vedere spre curtea interioara a locatiei. In aceasta camera, exista canapea extensibila pentru copil.

Camera 6 este situata la nivelul unu al vilei, are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este intima, are balcon cu vedere spre munte.

Camera 7 este situata la nivelul doi al vilei (mansarda), are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este intima, are vedere spre curtea interioara a locatiei. In aceasta camera, exista pat suplimentar pentru copil.

Camera 8 este situata la nivelul doi al vilei (mansarda), are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este intima, are balcon cu vedere spre munte. In aceasta camera, exista pat suplimentar pentru copil.

Camera 9 este situata la nivelul doi al vilei (mansarda), are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este intima, are balcon cu vedere spre munte. In aceasta camera, exista pat suplimentar pentru copil.

Camera 10 este situata la nivelul doi al vilei (mansarda), are baie proprie, dotata cu cabina de dus, doua paturi twin, tv – LCD, este intima, are vedere spre curtea interioara a locatiei. In aceasta camera, exista pat suplimentar pentru copil.

Intregul decor din cele doua vile imbina utilul cu placutul, modernul cu rusticul si farmecul zonei de munte. Iarna veti putea admira flacarile semineului pe lemne din sufragerie, iar vara va puteti relaxa si racori la piscina din interiorul vilei. Locurile de joaca pentru copii sunt cat se poate de sigure si le ofera posibilitatea de a-si petrece timpul intr-un mod cat mai distractiv.

Pentru mai multe informatii despre camerele pe care vi le punem la dispozitie pe tot parcursul anului, nu ezitati sa ne contactati!

Vila Maria Rustic
✽✽✽
cu paturi matrimoniale
7

Camera 1

13

Baie camera 1

5

Camera 2

12

Baie camera 2

4

Camera 3

11

Baie camera 3

3

Camera 4

10

Baie camera 4

2

Camera 5

9

Baie camera 5

1

Camera 6

8

Baie camera 6

Vila Brandusa

cu paturi twin
10

Camera 7

20

Baie camera 7

9

Camera 8

19

Baie camera 8

8

Camera 9

18

Baie camera 9

7

Camera 10

17

Baie camera 10

6

Camera 11

16

Baie camera 11

5

Camera 12

15

Baie camera 12

4

Camera 13

14

Baie camera 13

3

Camera 14

13

Baie camera 14

2

Camera 15

12

Baie camera 15

1

Camera 16

11

Baie Camera 16